Chinflex® , Chinese voetmassage

Denkt u eraan dat de meeste zorgverzekeraar deze behandelingen vergoeden. Natuurlijk afhankelijk van de mate waarin u bijverzekerd bent. U kunt altijd uw zorgverzekeraar bellen voor informatie.

                           

Chinflex® is een massage die gebaseerd is op de oude originele voetmassage principes.

Vóór de massage krijgt u een voetenbad van 15 min.

De Chinezen masseren hun voeten al eeuwen lang. Hun kennis op dit terrein is dan ook ongelooflijk. Zij zijn tenslotte ook degenen die de meridianen vonden in ons lichaam. 
Ze gebruiken deze massages om tot op hoge leeftijd vitaal te blijven, om hun gezondheid te behouden of om klachten te verminderen of te verhelpen.

Chinflex® is een Chinese voetmassage, waarbij het behandelen van reflexzones, meridiaanbanen en acupunctuurpunten gecombineerd worden. De zones op de voeten worden gemasseerd. Het hele lichaam, dus alle organen, spieren en weefsels, is weerspiegeld in de voeten. Door de zones te masseren ontstaat er een betere doorbloeding in het bijbehorende orgaan. Hierdoor kan het orgaan beter gaan functioneren.

De meridianen en acupunctuurpunten op de voeten, onderbenen en knieën worden gemasseerd. Meridianen vormen samen met hun acupunctuurpunten een energetisch systeem in het lichaam, waardoor ze het hele lichaam van energie kunnen voorzien. 

Chinflex werkt zeer ontspannend en na afloop voelt u zich fit en energiek. Na een behandeling wordt u aangeraden in de loop van de dag nog enkele glazen water te drinken om eventuele afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen.